Heikintalon toiminta jatkuu etänä 31.3.2021 asti.

Etelä-Karjala on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen 25.2.2021.

Eksoten koronatilannekuvaryhmä on päättänyt, että suosituksia jatketaan Etelä-Karjalassa maaliskuun loppuun asti. Heikintalo on suljettuna 31.3.2021 asti.

Toimintamme toteutetaan toistaiseksi etänä ja verkossa.

HEIKINTALO ry:n kevätkokous 

Heikintalo ry:n kevätkokous on 18.3.2021 klo 14:00 Heikintalolla. Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon.                                Huomioi mahdolliset koronarajoitukset.                                  Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyden välityksellä.            Tiedustelut ja ilmoittautumiset p. 050 4016 308

AJANKOHTAISTA

KULTTUURIPAJA SAIMAA-HANKE

Heikintalo ry hakee Kulttuuripaja Saimaalle STEA-avustusta ajalle 1.5.2021-31.12.2023. Kulttuuripajan toimipiste on Lappeenrannassa ja hanke toteutetaan maakunnallisena Etelä-Karjalassa.

Mikäli hanke saa rahoituksen, palkkaa hanke hankevastaavan projektityöntekijän ja kaksi ohjaajaa Kulttuuripaja Saimaa-hankkeeseen. 

Hankevastaava työskentelee hankkeessa yhdessä Heikintalo ry:n henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden Ohjaamo Lappeenranta, Eksote, muiden alueen järjestöjen ja työpajojen kanssa. Hankevastaava työskentelee Heikintalo ry:n hallituksen jäsenenä.
Tehtävä sisältää mm. hankkeen suunnittelua, toteutusta ja arviointia hankesuunnitelman mukaisesti. Hankevastaava kokoaa verkostot ja suunnittelee yhdessä niiden kanssa hankkeen käytännön toteutusta. Hankevastaava koordinoi hankkeen toimintaa, viestii ja raportoi työstään ja hankkeen etenemisestä sidosryhmille, Heikintalo ry:n hallitukselle ja rahoittajalle. Hankkeen toiminnasta vastaava työntekijä on ohjaajien esimies. 

Ohjaajat työskentelevät hankkeessa yhdessä Heikintalo ry:n henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden Ohjaamo Lappeenranta, Eksote, muiden alueen järjestöjen ja työpajojen kanssa.

Tehtävä sisältää mm. hankkeen suunnittelua, toteutusta ja arviointia hankesuunnitelman mukaisesti. Ohjaajat tavoittavat hankkeen kohderyhmät; vertaisohjaajat ja toimintaan osallistujat ja suunnittelevat sekä toteuttavat yhdessä heidän kanssaan kulttuuripajatoimintaa, joka toteutetaan sekä kasvokkain ryhmätoimintana että etätoimintana verkossa ja eri digialustoilla että videoetäyhteyksien avulla. Ohjaajat huolehtivat ja vastaavat vertaisohjaajien koulutuksista ja pajatoiminnan sujuvuudesta. Ohjaajat raportoivat työstään ja hankkeen etenemisestä toiminnasta vastaavalle. Ohjaajat huolehtivat ja vastaavat vertaisohjaajien ja toimintaan osallistujien alku- ja muista haastatteluista sekä muun palautteen että tiedon keräämisestä.


Heikintalon toiminta toteutetaan 31.3.2021 asti etänä ja verkossa

Heikintalolla on maanantaisin ja keskiviikkoisin Digitreenit Facebookissa klo 14:00 - 15:00

Tiistaiin ja torstaisin on Facebook-live klo 14:00-15:00.

Zoom-etäkahvit ovat perjantaisin klo 14:00.

Kysy lisää; kerromme mielellämme, kuinka voit osallistua Heikintalon toimintaan etäyhteyden välityksellä.

Soita p. 050 4016 308

Chat

Chat on avoinna Heikintalon kotisivuilla www.heikintalo.fi
arkisin klo 10:00-11:00 ja klo 13:00-14:00.

Tervetuloa chattailemaan!

Puhelinpäivystys

Arkisin klo 9:00-16:00 p.050 4016 308


Työllistyminen

Työtä ei ole vallitsevan tautitilanteen vuoksi tarjolla toistaiseksi.

Heikintalon kautta on mahdollisuus työllistyä, kun koronatilanne helpottaa. 

Tehtäviin saa hyvän perehdytyksen.

Heikintalo ei ole työnantaja, vaan toimii työpaikkojen välittäjänä. Tiedustelut puh. 050 4016 308


Hygieniapassi

Heikintalo järjestää hygieniapassiopintoryhmän vuoden 2021 aikana. 

Heikintalon hygieniapassiopintoryhmä soveltuu niille henkilöille, jotka haluavat suorittaa hygieniapassin, päivittää tai lisätä hygieniatietouttaan.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Johdanto, herkästi pilaantuvat elintarvikkeet, mikrobit
  • Terveydelliset haitat, henkilökohtainen hygienia
  • Työskentelyn puhtaus, puhtaanapito
  • Jätehuolto, omavalvonta
  • Harjoittelutesti

Heikintalo varaa kaikille halukkaille hygieniapassitestiajan.


Kaikukortti Heikintalolta

Kaikukortin voi saada Heikintalolta, kun osallistut Heikintalon toimintaan, sinulla ei tiukan taloudellisen tilanteen vuoksi ole rahaa hankkia pääsylippuja ja olet vähintään 16-vuotias. 


Jäsenyydet

  • Heikintalo on Hyvinvointialan liitto ry:n jäsen.
  • Heikintalo on Kukunori ry:n jäsenjärjestö.
  • Heikintalo on Etelä-Karjalan Yhdistykset ry:n jäsen.
  • Heikintalo on Into - etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:n jäsen
  • Into ry:n jäsenyys tuo Heikintalolle valtakunnallisen ulottuvuuden. Jäsenetuja ovat muun muassa koulutus, laadunarviointityökalu ja työllistämiseen liittyvä tieto.